Odlingsbutik i Malmö

Professional Grow finns INTE med fysisk butik i Malmö men du kan enkelt handla i vår shop på nätet och snabbt få leverans hem eller till ombud. Vi erbjuder dessutom privat utkörning som sköts helt i egen regi. Vår personal kör ut varorna till önskad adress eller plats, med en helt vanlig bil.

Finns det en growshop i Malmö?

Growshop är ett ord från engelskan som ofta används för att beskriva odlingsbutiker. Där säljs växtbeysning, näring, medium som tex jord och odlingstält. I utkanten av Malmö finns det en fysisk butik som heter EbboFlod. Ett namn som anspelar på odlingsmetoden ebb och flod. Deras adress är Sofiedalsvägen 10, 238 37 Oxie.

Parkernas stad

Ett vanligt uttryck och kär benämning på Malmö är just det, parkernas stad. Så det är väl inte så konstigt att malmöiterna gillar odling och grönt. Direkt utanför från centralstationen ligger kanalen som kantas med träd och gräs. En stenkast bort börjar den harmoniska slottsparken där fåglar och människor njuter av livet, med landmärket turning torso i bakgrunden. Malmö är känt för sin gröna miljö och hållbara initiativ. Faktiskt en av de första städerna som har antagit en ”hållbar stadsplan”.

Fakta om Malmö

  • Sveriges tredje största stad och huvudstad i Skåne län.
  • Staden är grundad på 1200-talet.
  • Känt för sin kontrastrika arkitektur och har både moderna skyskrapor och vackra medeltida slott.
  • Ett centrum för konst, kultur, design och musik och är ett populärt turistmål.
  • En global stad med över 170 olika nationaliteter, vilket gör det till Sveriges mest internationella stad.
  • Fyllt med ett rikt utbud av restauranger, shoppingmöjligheter, nöjen och kultur.

Följ oss!

✓ Nyheter och erbjudanden
✓ Avprenumerera när som helst
✓ Vi överlåter aldrig din data

Tillfälliga erbjudanden:

Varukorg
Rulla till toppen